Veelgestelde vragen – Deelnemers

De proeven van de Brandweerrally zijn geopend van 11:00 tot uiterlijk 17:00. Aan het begin van de avond is het Defilé van Brandweervoertuigen. Dit begint naar verwachting tussen 18:30 en 19:00

De proeven die de deelnemers afleggen tijdens de Brandweerrally bevinden zich in en om de binnenstad van Dokkum. Deze worden in de loop van de dag bekend! Een goed startpunt is natuurlijk de kazerne aan de Rondweg-Noord in Dokkum.

Natuurlijk is het mogelijk om te komen overnachten voor of na de Brandweerrally. Je dient zelf een accomodatie te boeken. Enkele opties zijn bijvoorbeeld:

Hotel, Cafe, Restaurant de Posthoorn 

Booking Dokkum

Hotel Dockum

 

Het inschrijfgeld bedraagt €200 per deelnemend team. Een team bestaat uit maximaal 8 personen.

Het inschrijfgeld is inclusief eten en drinken aan het einde van de dag. Voor Fryske korpsen is een aparte regeling. Zie hiervoor de bijlage bij de uitnodiging.

Er kunnen ongeveer 30 korpsen meedoen met de Brandweerrally. Als er meer dan 30 korpsen inschrijven dan komen die op een reservelijst. Indien dit voor jouw inschrijving van toepassing is dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld.

Onder voorbehoud is de route als volgt:

Rondweg-Noord, Hantumerweg, Learmune, Hantumerweg, Canadezenlaan, Bevrijdingslaan,Kweekschoolstraat, Aalsumerweg, Rondweg-Noord, Dongeradijk, Kobbe, Stern, Harddraversdijk, Dongeradijk, Stationsweg, Aalsumerpoort, Duvenhoek, Oranjewal, Kloostersingel, Markt, Hogepol, Legeweg, Nauwstraat, Suupmarkt, De Zijl, Vlasstraat, Keppelstraat, Woudweg, Op de Keppels, Van Tuinenleane, Miedemastraat, Einekoer, Parklaan, Pier Prinslaan, Alde Terp, Rhoderterp, Alde Terp, Pier Prinslaan, Karwei

Vanwege werkzaamheden zal het Defile niet over de Strobossertrekweg gaan.

Natuurlijk mag dat! Supporters zijn welkom!

Opmerking: Supporters kunnen geen gebruik maken van de catering in de kazerne.

Dit zijn de coördinaten van de af te leggen route.

Het voertuig kan geparkeerd worden achter de brandweerkazerne.

De organisatie stelt hiervoor grijze containers (Kliko’s) ter beschikking.

Houd er rekening mee dat er mogelijk meerdere proeven uitgevoerd moeten worden in/met water! Ook is bluskleding wenselijk bij enkele proeven. Ademluchttoestellen hoeven dit jaar niet te worden meegenomen.

Kleed je op de weersomstandigheden!

De route dient te voet te worden afgelegd.

Een team bestaat uit maximaal 8 personen.

De brandweerkazerne staat op de Rondweg-West 28 in Dokkum.

Reacties zijn gesloten.