Veelgestelde vragen – Toeschouwers

De proeven van de Brandweerrally zijn geopend van 11:00 tot uiterlijk 17:00. Aan het begin van de avond is het Defilé van Brandweervoertuigen. Dit begint naar verwachting tussen 18:30 en 19:00

De proeven die de deelnemers afleggen tijdens de Brandweerrally bevinden zich in en om de binnenstad van Dokkum. Deze worden in de loop van de dag bekend! Een goed startpunt is natuurlijk de kazerne aan de Rondweg-Noord in Dokkum.

De chauffeurs van de deelnemende voertuigen bepalen zelf wie er kunnen meerijden. Dit heeft o.a. te maken met de beschikbare zitplaatsen. Wil je kans maken op een plekje, zorg dan dat je ruim voor aanvang van het Defilé contact hebt met 1 van de chauffeurs.

De voertuigen van Brandweer Dokkum zijn gereserveerd voor familie van het Dokkumer brandweerpersoneel.

Het Defilé van brandweervoertuigen zal starten tussen 18:30 en 19:00

Onder voorbehoud is de route als volgt:

Rondweg-Noord, Hantumerweg, Learmune, Hantumerweg, Canadezenlaan, Bevrijdingslaan,Kweekschoolstraat, Aalsumerweg, Rondweg-Noord, Dongeradijk, Kobbe, Stern, Harddraversdijk, Dongeradijk, Stationsweg, Aalsumerpoort, Duvenhoek, Oranjewal, Kloostersingel, Markt, Hogepol, Legeweg, Nauwstraat, Suupmarkt, De Zijl, Vlasstraat, Keppelstraat, Woudweg, Op de Keppels, Van Tuinenleane, Miedemastraat, Einekoer, Parklaan, Pier Prinslaan, Alde Terp, Rhoderterp, Alde Terp, Pier Prinslaan, Karwei

Vanwege werkzaamheden zal het Defile niet over de Strobossertrekweg gaan.

De deelnemende korpsen volgen coördinaten om bij de opdrachten te komen. De exacte locaties staan niet op deze site. Vaak worden ze gedurende de dag bekend via diverse Social Media.

Ja dat kan! De opdrachten die de deelnemers uitvoeren bevinden zich in en om Dokkum. Bij de brandweerkazerne zijn diverse brandweervoertuigen te bewondere.

Reacties zijn gesloten.